Inici

Em dedico al modelisme naval des de l’any 1983 en que vaig començar a muntar un kit, des de llavors vaig anar diversificant la meva activitant començant des de plànols per poc a poc, introduïr-me al més complex modelisme d’arsenal, investigant sobre les embarcacions tradicionals de la costa mediterrània, aconseguint realitzar bons models amb acabats molt fidels a la realitat i també en el món dels navegables rc, potser una faceta més divertida que l’estàtic, on al formar part del club de Modelistes Navals de Lloret he tingut oportunitat de conèixer molts amics i fer sortides amb els vaixells a diferents llocs del territori espanyol.

Intento acostar-me a la realitat, envellint, desgastant, i realitzant els interiors del model amb tots els seus elements i detalls.

Activitat

Avui dia la meva principal activitat en el modelisme naval la constitueixen:

1_actividad3_actividad2_actividad

Molts de vosaltres ja em coneixereu de dues pàgines que ja hi ha hagut sobre mi. El temps passa, un aprèn, coneix altres tècniques, adquireix nous hàbits de treball, adquireix màquines noves i s’aconsegueix una mica més d’experiència, llavors és l’hora dels canvis que a través d’aquesta web us pretenc mostrar. En aquesta pàgina podeu veure qué faig i com ho faig, tot esperant contribuïr a la difusió del modelisme naval, entre tots els aficionats que comencen i compartir amb els més experts les maneres particulars de cadascun. Espero que en gaudiu.

logo_amncat